Shipping & Returns

Verzending

Bestelling geplaatst in Nederland hebben 1-3 werkdagen (weekend en feestdagen niet inbegrepen) nodig om verwerkt te worden. Tijdens promoties en feestdagen kan dit langer duren.

De kosten zijn € 4,95 voor een brievenbuspakket

Bestellingen die geplaatst zijn kunnen niet gewijzigd dan wel geannuleerd worden. 

Klanten zijn verantwoordelijk voor het invullen van correcte gegevens voor factuur- en bezorgadres. 

Internationale bestellingen

Internationale bestellingen hebben 2-5 werkdagen (weekend en feestdagen niet inbegrepen) nodig om verwerkt te worden.

Alle internationale bestellingen worden door PostNL verzonden en bezorgd door de bezorgservice van het land van bestemming. Lashedoutloud is niet verantwoordelijk voor vertraging opgelopen door weeromstandigheden, misbruik door bezorgservice, adressen waar niet bezorgd kan worden of incorrecte contact gegevens voor verzendingen. Als je verdenkt dat je pakket zoek of beschadigd is, neem contact op met lashedoutloudnl@hotmail.com binnen 15 dagen na laatst gescande datum.

Retourbeleid

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop, maar mocht dit niet het geval zijn, dan heb je 14 dagen na bezorgdatum de tijd om je product(en) te retourneren. Dit geldt alleen voor de lashes, daar onze cosmetica items hygiëne producten betreft. De lashes dienen in een ongeopende verpakking, met de seal nog intact geretourneerd te worden.

We verlenen alleen restitutie als je retour aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Producten moeten ongebruikt, ongeopend en in de originele verpakking zijn
  • Producten die geretourneerd worden moeten het juiste ordernummer bevatten
  • Er mogen geen gebruikerssporen zitten op het product

 

Stap 1: Retourzendingen moeten aangemeld worden via email: lashedoutloudnl@hotmail.com Zet in onderwerpsveld “Retourmelding [ordernummer]” neer. Houdt er rekening mee dat het 1-3 werkdagen kan duren (met feestdagen kan dit langer zijn) voordat jouw retour is goedgekeurd. Als jouw retourzending is geaccepteerd, ontvang je via de mail instructies. De retourkosten komen altijd voor rekening van de klant.

Stuur je retour naar het volgende adres:

Sintjanstraat 163

4714EE Sprundel

Nederland

Lashedoutloud behoudt het recht om retourzendingen te weigeren (ook na ontvangst). In dit geval zul je een email met uitleg van de weigering ontvangen.